Tisdag

Klockan är inte så mycket å dagen än men vi har redan hunnit vara i stallet och sprungit runt. Idag sken solen när vi var där och Grillan fick vara utn täcke. Loka tycktes ha återvunnit all energi från gårdagen och var fit for fight igen. Vi gick runt sommarbetet med Hannas hundar och Loka flög omkring medan Stina språde harar. I eftermiddag funderar vi på att gå till hundparken så att Stina får springa lös lite. Sedan ska vi till Marina och kolla på tv.

Loka klarade 3 inkallningar när hon lekte med Hannas minihund Mini. Det var duktigt. Hon har dessutom lagt av att äta hästbajs.... hon har tyvärr gått över till en besatthet av hundbajs. Suck.

Bifogar ett kort där Loka gör ett själmordshopp!

Tack för fina inlägg! Rasmus är en riktig reklamhund!





Kommentarer
Postat av: Marit

Vilken lyx att kunna vara ute så där med hundarna mitt på dagen och att få ha dem lösa. Det är bra gjort att kunna kalla in Loka när hon leker. Är ganska tveksam på att Rasmus skulle komma... kanske om han fick en korv... eller två.



Och hej mamma och Gilla. Nu vet jag hur jag ska få kontakt med er. Vet ni vad vi borde ha, en Sälje blogg. Det vore lite roligt.



Här skiner också solen och vi har massor med snö. Det är vackert men i takt med att solen värmer allt mer har jag börjat fundera på hur det kommer bli när de här meterhöga drivorna ska förvandlas till vatten.



Ha en bra dag allihop så hörs vi!!

2009-02-17 @ 13:44:14
Postat av: Gilla

Jaaaaa! Ni som kan och vet kan väl fixa till en Sälje-blogg?!

Här i huvudstaden finns ingen snö ..- bara livsfarlig snö på oförutsedda ställen

2009-02-18 @ 16:15:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0