Torsdag och Karlstad

Idag ska vi hem till Karlstad, det ska bloi roligt. Dels för att träffa alla och dels för att vi ska på utställning. Det kan nog gå hur som helst men träningen hemma har flytit på bra iaf, det är alltid något!

I lördags var vi på valpträff, det var fullt ös medvetslös! Valparna hade toppenkul och de lekte på exakt samma sätt! Loka och två av hennes systrar var näst på identiska bakifrån. Tur att de har lite olika uttryck i ansiktena och lite olika tecknade. nnars kanske vi hade kommit hem med fel valp! :D

Vi lägger upp ett kort här, är ganska säker på att det är loka :) Man kan aldrig veta, men det är ett fint kort i vilket fall! Kortet
'


 






under är Loka till höger

Nu ska jag in i biblioteket och jobba lite innan vi ska åka!

.

Fredakväll...äntligen!

Nu är det fredagkväll och snart dags att lägga sig. Ska bli jätteroligt med helg. Imorgon ska vi nämligen på valpträff hos vår uppfödare. Ska bli intressant o skönt att se Loka göra av med lite energi!

Joel är på Texas Longhorn ikväll o min Marina har just lämnat mig för en god natts sömn. Imorgon blir det pizzakväll o firandet av deras nya lägenhet.

Loka växer så det knakar. Fast hon ser fortfarande väldigt nätt ut. Vi börjar dessutom bli nervösa... exakt en vecka kvar till utställningen i Karlstad. Det kan gå precis hur som helst. Det ska bara bli kul att komma iväg.

Ska bli skönt att komma hem till Karlstad o träffa alla. Särskilt de små i släkten. Hörde rykte om att någon inte vill äta sin gröt... härligt med lite temprament.. eller?

Vi kommer redan på torsdag, då ska vi fira mamma med middag o tårta.

Nu är det dags att sova. Ska upp tidigt, har utsläpp i stallet.

Skickar med en härlig vårbild nu när det snart (enligt smhi) ska snöa igen.


Söndag 8/3

Nu var det länge sedan vi skrev! Jag har inte haft tid, har mycket med skola och träning och häst och hund! Men allt rullar på bra! Vi håller på och tränar vårt trick med Loka. Vi fick i uppgift att till tionde gången på valpkursen kunna utföra något trick. Vi tog apport. Det fungerar bra hemma, frågan är hur det blir att visa upp det ... :D

Loka växer som ogräs! Och blir mer och mer personlig hela tiden. Just nu är hon så kär i människor som hälsar på! Joels kusin Erik var här en kväll och Loka blev knäppglad. Stina tog det mer med ro. Fast det är lit roligt, Stina är väldigt bestämd med vad som är hennes och vad som är Loka. När vi vaknar t.ex. är det Stina som ska hälsa först. Om Loka närmar sig då får hon en varning. Samma gäller när vi ska gå ut, Stina ska gå först.

På valpkursen har vi börjat med inkallning och stanna. På måndag (imorn) ska vi vara i Ryds skogen  och träna med störningar. Det blir en utmaning. Många joggare och sånt överallt. Men det är jättekul! Är verkligen nöjd med kursen och tipsar om FRITTFÖLJ.SE. Vår intstruktör heter Anita och ni kan hitta henne på Anitahundsport.se.

Idag är Joel och pluggar, i eftermiddag ska vi åka till stallet och fira Hanna som fyller år! Grattis Hanna.
Innan det ska jag till min kompis som fått tvillingar och hälsa på för första gången. Mysigt.

Vi längtar hem till Karlstad, vi kommer den 26 mars, på torsdagen. Joel ska vara på SÄG på fredag och informera om maskinutbildningen. Sedan är det utställning på lördagen. Det ska bli roligt och kan gå precis hur som helst!

Innan dess hoppas vi på en valpträff hos uppfödaren. Vore så kul att se dem leka och jämför dem! Blir nog en hel del intressanta samtal!!

Nu ska vi fortsätta slappa i soffan!

Trevlig söndag!

Jus ja, Loka har precis fyllt fem måndader och vi minns hur liten hon var när hon kom!!


RSS 2.0