Fredakväll...äntligen!

Nu är det fredagkväll och snart dags att lägga sig. Ska bli jätteroligt med helg. Imorgon ska vi nämligen på valpträff hos vår uppfödare. Ska bli intressant o skönt att se Loka göra av med lite energi!

Joel är på Texas Longhorn ikväll o min Marina har just lämnat mig för en god natts sömn. Imorgon blir det pizzakväll o firandet av deras nya lägenhet.

Loka växer så det knakar. Fast hon ser fortfarande väldigt nätt ut. Vi börjar dessutom bli nervösa... exakt en vecka kvar till utställningen i Karlstad. Det kan gå precis hur som helst. Det ska bara bli kul att komma iväg.

Ska bli skönt att komma hem till Karlstad o träffa alla. Särskilt de små i släkten. Hörde rykte om att någon inte vill äta sin gröt... härligt med lite temprament.. eller?

Vi kommer redan på torsdag, då ska vi fira mamma med middag o tårta.

Nu är det dags att sova. Ska upp tidigt, har utsläpp i stallet.

Skickar med en härlig vårbild nu när det snart (enligt smhi) ska snöa igen.


Kommentarer
Postat av: Marit Frödin

Vad vårigt det ser ut. Här har vi fortfarande kvar meterhöga drivor. Och inte blir det bättre av att det idag har blivit vinter igen. Det är snöstorm ute.



Vi var en sväng på pimpeltävling igår. Rasmus tyckte det var fantastiskt. Människor, hundar, skotrar, korv.... när vi kom hem sov han i flera timmar. Någon fisk fick vi inte. Försökte inte ens utan var mest där för att heja på Mikas familj.



Vi kommer till Karlstad först i påsk. Synd att vi inte ses då men det blir säkert fler tillfällen under våren.



Hej från mig







2009-03-23 @ 15:06:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0