Söndag 8/3

Nu var det länge sedan vi skrev! Jag har inte haft tid, har mycket med skola och träning och häst och hund! Men allt rullar på bra! Vi håller på och tränar vårt trick med Loka. Vi fick i uppgift att till tionde gången på valpkursen kunna utföra något trick. Vi tog apport. Det fungerar bra hemma, frågan är hur det blir att visa upp det ... :D

Loka växer som ogräs! Och blir mer och mer personlig hela tiden. Just nu är hon så kär i människor som hälsar på! Joels kusin Erik var här en kväll och Loka blev knäppglad. Stina tog det mer med ro. Fast det är lit roligt, Stina är väldigt bestämd med vad som är hennes och vad som är Loka. När vi vaknar t.ex. är det Stina som ska hälsa först. Om Loka närmar sig då får hon en varning. Samma gäller när vi ska gå ut, Stina ska gå först.

På valpkursen har vi börjat med inkallning och stanna. På måndag (imorn) ska vi vara i Ryds skogen  och träna med störningar. Det blir en utmaning. Många joggare och sånt överallt. Men det är jättekul! Är verkligen nöjd med kursen och tipsar om FRITTFÖLJ.SE. Vår intstruktör heter Anita och ni kan hitta henne på Anitahundsport.se.

Idag är Joel och pluggar, i eftermiddag ska vi åka till stallet och fira Hanna som fyller år! Grattis Hanna.
Innan det ska jag till min kompis som fått tvillingar och hälsa på för första gången. Mysigt.

Vi längtar hem till Karlstad, vi kommer den 26 mars, på torsdagen. Joel ska vara på SÄG på fredag och informera om maskinutbildningen. Sedan är det utställning på lördagen. Det ska bli roligt och kan gå precis hur som helst!

Innan dess hoppas vi på en valpträff hos uppfödaren. Vore så kul att se dem leka och jämför dem! Blir nog en hel del intressanta samtal!!

Nu ska vi fortsätta slappa i soffan!

Trevlig söndag!

Jus ja, Loka har precis fyllt fem måndader och vi minns hur liten hon var när hon kom!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0